Blog Lanun

  • Hikayat Dik Ah 3 - part 2 - Part 1 "Macam mana kuda hero kaler pink, tak macho langsung..." "Biar laa... putera raja tak kishah.." "Bear tue lawan tak?" "Lawan lah.." ...
    1 week ago
  • Reboot - 2013 penuh cabaran. Kita insan. Buku baru perlu dimulakan. Hulurkan tangan. Hai, salam perkenalan.
    3 months ago
No posts.
No posts.

SuperCrush

Pelukis Garisan

  • Gadis Misteri 4 Tahun - Blog aku sudah cecah empat tahun? Apa patut aku ceritakan sempena ulang tahun ini? Tak ada apa nak diceritakan pun. Cuma, kebelakangan ini, aku sedang be...
    17 hours ago
  • White lace wedding dresses and black tuxedos - Aku suka lukis pengantin sebab boleh verangan jadi wedding designer dan makeup artist. Letak lace, manik, veil, kain yang flowy, crown, macam-macam lah. ...
    1 day ago
  • Before and After - Bukan Iklan Promosi - Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum & Selamat Malam^^ Sejak kerja after graduates, makin mengembang pulak rasanya. Semua jeans yang dulunya memerluk...
    1 day ago
  • T_T 2 kali jatuh - hidup ini bukan sentiasa indah..kadang kala pasti ada sedikit kekecewaan..tidak pon pasti ada sedikit kesakitan yang di rasai..yang pasti bila indah kita...
    2 days ago
  • Promosi Sehingga 50% - Untuk membuat pembelian, sila klik sini. Terima kasih. Selama ini, keinginan saya untuk menghasilkan buku telah direalisasikan oleh kesudian pengikut-peng...
    2 days ago
  • PART TIME JOB : MARKETING CUM ADMIN - *PART TIME JOB : MARKETING CUM ADMIN* Untuk yang lepasan SPM, diploma, ijazah yang tak buat pape kat rumah tu, boleh la apply. Job Location : Malaysian In...
    1 week ago
  • Komik Kambings - Salam. Kadang kita suka buat benda lagha. Jadi bila bersama kawan2 yg suka buat benda lagha kita rasa terhibur Tapi sampai satu tahap, bila selalu sangat ...
    1 week ago
  • These Days *10 - It was a half-dim-late-Tuesday-evening and we waited a while watching toy story. Only two of us left waiting our doctor, to feed our curiousity. Three blood-...
    2 weeks ago
  • Must keep doing what I love... - Drew the girl for just a little reminder... Doodled two gift-tags (no. 7 & 8) for my nephews' birthdays. Made a simple black&white gift tag made for my ...
    3 weeks ago
  • Zyraroxx Sebelum Masihi - Harini bukan hari ulangtahun blog ini tetapi hari ulangtahun tuan blog, yakni gua lah. So harap maklum akan ketidakhadiran doodle roxx pada entri kali ni...
    3 weeks ago
  • Tempe.. Kacang! je. - Sebulan berjaya tak update blog. Tahniah untuk diri sendiri. Tajuk diatas bukan nak ajo suh buat tempe..eh bukan~ bukan, cuma kalau teringin nak buat temp...
    3 weeks ago
  • Testing out font - Looking for nice handwriting font so I'm trying out some of the font I downloaded! eah Jon, vain much?
    3 weeks ago
  • GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Artikel Pilihan - Assalamualaikum.. Nampak macam best je contest ni. Mudah pun mudah. Memandangkan takde idea baru sekarang ni, jadi aku cuma kongsikan balik artikel dan a...
    3 weeks ago
  • Emotikon - kalau ada emotikon yang hangpa salu guna, share lah sikit. hihi ;D
    3 weeks ago
  • week 36 and new portfolio tumblr :D - semalam gi majlis tunang kazen hubby, pastu balik tu kitorang lepak amcorp and then midvalley sebab kononnya aku nak menghilangkan rindu kat artfren. samp...
    4 weeks ago
  • Bakery. - Hi! Megat Isa here! This is the real me? hmm.. okay I personaliti baru dalam blog ni. Confius sekejap kan?*Just ignore the confusion Kita berkenal-kenala...
    1 month ago
  • Pakej Perkahwinan Lengkap 2014 - Assalamualaikum. * robbi yasir walatuasir yakarim* Kepada bakal pengantin yang masih tercari-cari pakej perkahwinan yang lengkap untuk 2014. Saya ada beri...
    2 months ago
  • Doorgift # 1 - DIOORGIFT Product Name : SWEET PINKY MINI BASKET Hai allss.. Sweet sangat untuk dijadikan doorgift structure agak keras sebab saya dah spray dengan penge...
    2 months ago
  • aku berubah ? - Assalamualaikum.. Jam aku sekarang menunjukkan pukul 2.30 pagi. Hari ini dah hari isnin yang mana pagi selepas subuh orang bersiap nak pergi kerja. Dan se...
    2 months ago
  • Rambutku dan beranganku.. - Ye, aku memang suka sangat berangan..bukan setakat suka malah KUAT berangan. Dan tak lupa juga seorang pemalas. Sebenarnya entri ni ada 4 panle tapi panel...
    3 months ago
  • "Roommate" baru - Perkenalkan "Roommate" baru saya.. Cinta hati saya selepas Allah, Rasul dan kedua ibu bapa saya... Alhamdulillah selamat sudah majlis akad nikah + Perkahwi...
    4 months ago
  • makan malam - You know when you went a place too often when... Bila mak cik kedai makan tu dah hafal menu yang korang nak order . _____ . Okay, even kawan-kawan p...
    4 months ago
  • Suspek Tembak Pegawai Bank Ditangkap - "SUSPEK DITAHAN DI SABAH" Semalam negara kita dikejutkan dengan kejadian tembakan pegawai bank oleh pengawal keselamatan bank itu sendiri. Lelaki kejam itu...
    5 months ago
  • GRAPE LOLLIPOP. - Assalamualaikum W.B.T just a moral story. ini Zareen, umur dia 4 tahun(tibai ja), dia baru sahaja khatam iqraq 1. Sehubungan dengan itu, Zaween, yakni ...
    6 months ago
  • Family First - Assalamualaikum... lama tidak berkata-kata, setiap kata mengandungi cerita, cerita yang membuat kita tertanya-tanya, mana perginya hati yang berduka lara....
    8 months ago
  • Setiap Gambar Ada Cerita - Setelah 8 bulan tak kemaskini blog... Bak kata penyanyi kepada lagu Lelaki Tak Guna, Yuna, juga adik angkat kepada penyanyi kepada lagu Lelaki Tak Yuna, G...
    9 months ago
  • Welcoming Baby Edgar! - Just a quick post to say that the parasite in my belly has moved out (regrettably through Cesarean as he stayed breech thanks to cord being around his neck k...
    11 months ago
  • Apek PekHun - Nama gelaran: Apek PekHun Kenapa? Sebab masa kecil dulu tengah nak snap gambar di airport Tiba-tiba seorang apek lalu, dan Click! Bila lepas cuci gambar tu...
    1 year ago
  • Masa kecil dulu (video) - Masa kecil dulu sudah lama tidak diupdate. Mohon maaf jika ada yang menunggu. Kesibukkan melanda bagaikan ombak besar yang deras menghempas pantai.(amboi) ...
    1 year ago
  • Recovery! - Alhamdulillah. :) Hyee bloggg! miss u! its been a while since my blog kena malware detection, and i have no effort to do anything. so, ah haa.. speechless p...
    1 year ago
  • Poster Propaganda - Salam sejahtera para pembaca KAOS! Dah lama laman KAOS! tak dikunjungi pembaca & penulis. Mungkin kesibukan duniawi menganggu perjalanan mengembangkan blog...
    1 year ago

CPU Mereka masuk air