Blog Lanun

  • Abang Join kontes lagi - Itu hari, ambe tertengok si Plain meng upkan satu entri kontest dari blog beliau. Perghh.. Minah ni! Ambe berkata di dalam hati. Ambe respek dengan Pla...
    3 days ago
  • Juara!! - *Akhirnya Germany menang Piala Dunia 2014... * *Penantian dah berakhir.* *Hua hua hua* *Lambat plak post..* *koh koh koh*
    3 months ago
No posts.
No posts.

SuperCrush

Pelukis Garisan

  • 1 year post-op - Sedar tak sedar, bulan ini sudah cukup 1 tahun selepas aku selamat menjalani pembedahan. Ada beberapa rakan-rakan yang turut mempunyai scoliosis bertanya p...
    5 days ago
  • Bridget Menezes - Penulisan Inspirasi Motivasi - Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum & Selamat Petang^^ *Bridget Menezes*. Yang membaca akhbar The Sun pasti mengenali penulis ini. Beliau merupakan ...
    6 days ago
  • Hello October, Be Easy - October walks so fast this time, none like previous Octobers. The sport, the graduation and the examination. I dislike how less time I have and I just watch ...
    1 week ago
  • A Gift 4 A Fun Loving Couple from Miri - A3, Pencil Color & Ink. Thank you Ella, for your order :) A little bird told me, the Couple really loved the Anniversary Gift! Enjoy.
    1 week ago
  • SuperJoner katenye.. - Superjoner katenye kann..so smua mende nak buat. Misi Adi comic in 2015, InsyaAllah!
    2 weeks ago
  • Design Sticker yang penuh dengan kasih sayang. - Assalamualaikum.. Tajuk tu boleh menimbulkan syak wasangka betul, haha. Aku cuma nak kongsi idea dan design yang boleh digunakan dan telah aku gunakan dala...
    2 weeks ago
  • Pemenang Di umum!! - pemenang untuk contest meneka jantina anak merahitujambu adalah no *6 , 7 , 9*..maaf kelewatan..sebab sekarang aku banyak duduk di rumah ibu berbanding r...
    2 weeks ago
  • Hanbok - Ini adalah tempahan kedua paling mencabar selepas lukisan untuk cover novel yang aku pernah buat sebelum ni. Tempahan daripada Miss Farhana Robert ni se...
    3 weeks ago
  • Beucure Produk Pengganti Bedak Sejuk - Hari ni nak share sikit pasal produk terbaru dekat pasaran. Beucure. Maybe korang semua belum pernah dengar lagi pasal produk ni ya lah sebab baru tahu...
    4 weeks ago
  • warming up. - started new job. not much changes here, except of course, HUGE renovation of level 2 smm. nice office, i like this better than midvalley. everyone from th...
    4 weeks ago
  • Hilang - Salam.. hilang apa? Hilang la.. hilang. ada sesuatu yg hilang. oh.. saya cuba cari. saya dpat cari. yup, mmg jumpa. yahoo . saya terima, seperti biasa. nam...
    5 weeks ago
  • Rasa nak makan benda pelik - hari - hari makan nasi kekadang boring jugakkan? nak dijadikan cerita satu hari tu aku teringin sangat nak makan megi kari dengan roti bakar letak jem str...
    1 month ago
  • Ink Splash Challenge - Hi, I'm Hafiy I was ink tagged splashed by Empire State of cEro to take on the Spilled Ink Challenge... (few hours ago) It is aiming for more people to know...
    1 month ago
  • bila sel sel otak mula berhubung - aku tak jawab soalan ni. sebab terdiam memikirkan kelogikan dia. haha -..-"
    1 month ago
  • Mesej Dari Pembuli - Sekolah dulu lazimnya terdiri daripada 3 golongan: Golongan pembuli Golongan dibuli Golongan neutral Sekolah sekarang? Malas gua nak *list.* Gua dulu pern...
    1 month ago
  • Studio Tengku Puteri - Masa untuk bertukar...!! setelah beberapa tahun tak tukar fb cover.. hehehe... satu benda tak boleh tukar, nama page aku... camne nak tukar ?? rasa macam ...
    2 months ago
  • TOTO! - Pernah dengar nama 'TOTO'? TOTO ni sebenarnya jenama tilam. Disebabkan jenama TOTO sudah terlalu sinonim dengan tilam, jadi kami panggil tilam sebagai TOTO...
    2 months ago
  • Photo -
    3 months ago
  • Jom pilih tembikai yang best..! ^^v - _______________________________________ Eheeee.. Aku tak berapa pandai pilih tembikai. Hari tuh nak pergi picnic, aku pilihla (bukan pilih pun tapi a...
    4 months ago
  • Wedding Card/Kad Kahwin ( chibidle) - Assalamualaikum hai, hahaha takde kerja. Okay. Blog ni tempat aku kongsi segala benda yang terjadi dalam hidup aku dan juga hasil karya yang merepek yang d...
    5 months ago
  • Komik Kambings - Salam. Kadang kita suka buat benda lagha. Jadi bila bersama kawan2 yg suka buat benda lagha kita rasa terhibur Tapi sampai satu tahap, bila selalu sangat ...
    6 months ago
  • Tempe.. Kacang! je. - Sebulan berjaya tak update blog. Tahniah untuk diri sendiri. Tajuk diatas bukan nak ajo suh buat tempe..eh bukan~ bukan, cuma kalau teringin nak buat temp...
    6 months ago
  • Bakery. - Hi! Megat Isa here! This is the real me? hmm.. okay I personaliti baru dalam blog ni. Confius sekejap kan?*Just ignore the confusion Kita berkenal-kenala...
    7 months ago
  • Suspek Tembak Pegawai Bank Ditangkap - "SUSPEK DITAHAN DI SABAH" Semalam negara kita dikejutkan dengan kejadian tembakan pegawai bank oleh pengawal keselamatan bank itu sendiri. Lelaki kejam itu...
    11 months ago
  • GRAPE LOLLIPOP. - Assalamualaikum W.B.T just a moral story. ini Zareen, umur dia 4 tahun(tibai ja), dia baru sahaja khatam iqraq 1. Sehubungan dengan itu, Zaween, yakni ...
    1 year ago
  • Family First - Assalamualaikum... lama tidak berkata-kata, setiap kata mengandungi cerita, cerita yang membuat kita tertanya-tanya, mana perginya hati yang berduka lara....
    1 year ago
  • Setiap Gambar Ada Cerita - Setelah 8 bulan tak kemaskini blog... Bak kata penyanyi kepada lagu Lelaki Tak Guna, Yuna, juga adik angkat kepada penyanyi kepada lagu Lelaki Tak Yuna, G...
    1 year ago
  • Welcoming Baby Edgar! - Just a quick post to say that the parasite in my belly has moved out (regrettably through Cesarean as he stayed breech thanks to cord being around his neck k...
    1 year ago
  • Apek PekHun - Nama gelaran: Apek PekHun Kenapa? Sebab masa kecil dulu tengah nak snap gambar di airport Tiba-tiba seorang apek lalu, dan Click! Bila lepas cuci gambar tu...
    1 year ago
  • Masa kecil dulu (video) - Masa kecil dulu sudah lama tidak diupdate. Mohon maaf jika ada yang menunggu. Kesibukkan melanda bagaikan ombak besar yang deras menghempas pantai.(amboi) ...
    1 year ago
  • Recovery! - Alhamdulillah. :) Hyee bloggg! miss u! its been a while since my blog kena malware detection, and i have no effort to do anything. so, ah haa.. speechless p...
    1 year ago
  • Poster Propaganda - Salam sejahtera para pembaca KAOS! Dah lama laman KAOS! tak dikunjungi pembaca & penulis. Mungkin kesibukan duniawi menganggu perjalanan mengembangkan blog...
    1 year ago

CPU Mereka masuk air