Blog Lanun

  • Mini Troll 5 - Di suatu petang di hari raya ke berapa entah, aku tak ingat, masa aku cuti, macam biasa aku jaga Mem Kecik. So, tengah aku rajin, aku tanya laa dia kot kot d...
    2 days ago
  • Juara!! - *Akhirnya Germany menang Piala Dunia 2014... * *Penantian dah berakhir.* *Hua hua hua* *Lambat plak post..* *koh koh koh*
    1 year ago
No posts.
No posts.

SuperCrush

Pelukis Garisan

CPU Mereka masuk air

  • Salam Raya - Assalamualaikum and good morning! So, rasa cam dah lama tak blog. Rinduuuuu~ ahaks! Sekarang sudah pun beberapa hari lepas raya aidilfitri. Apa cite korang...
    5 days ago
  • TREN500MG CAPSULE KESAN SEHEBAT SUNTIKAN - Tranexamic Acid 500MG Mengandungi 50 Kapsul.. Kapsul Pemutih Kulit MEMPERKENALKAN PIL TRANEXAMIC ACID 500MG KAPSUL PEMUTIH PALING BERKESAN MENGGANTIKAN ...
    2 weeks ago
  • Poor little Hanna - Kekadang rasa bersalah dengan Hanna. Sebabnya pergi kerja balik keja lewat. Kelas kadang-kadang santak sampai kol 10pm. (balik kejap umah mandi-mandi, per...
    2 weeks ago
  • Sabun di bilik mandi sabun - Hai hari ini saya beli sabun buku. Bukan sabun bentuk buku tolongla takkan tengah mandi pun nak baca buku sambil sabun badan sambil baca sabun buku. K ...
    5 weeks ago
  • 975: Tokyo Drift episod 2 - Seken day. Kat Jepun subuhnya awal. Dalam pukul 4 pagi macam tu la.. Masa hari pertama ni, aku solat dulu kemudian-kemudiannya baru mandi. Dah masuk hari k...
    1 month ago
  • Untitle - This is days and weeks ago, I am almost certain that this is gonna be the last time of either writing about you, or writing about anything at all. What sho...
    2 months ago
  • Dong - assalamualaikum... ada hikmah jugak, aku duduk kat Terengganu untuk satu semester ni balik kampung, sebulan sekali sekurang-kurangnya, betik, pokok lada, ku...
    3 months ago
  • Layang-Layang Terputus Tali - Aku adalah juga cita-cita nak jadi penulis. Aku teringin nak tengok buku aku kat rak Kinokuniya. Bila buku aku dah diterbitkan nanti, aku akan tunggu di t...
    5 months ago
  • Sakura Candy - Sakura Candy Beucure Assalamualaikum Bayangkan korang kemam gula gula yang sedap tu.larut dalam mulut.Tiba tiba selepas seminggu kulit jadi cerah,awet mud...
    5 months ago
  • Muka Putih Tangan Hitam ! - siapa x sakit hati dengar kalau ada orang tegur *Muka Putih Tangan Hitam !* first time tengok iklan *D'herbs* ni, terus sentap ok ! sebab aku pun insan ins...
    7 months ago
  • Randomly Random 9. - Well well well. Akhirnya jumpa jugak jalan pulang ke blog sendiri …kihkihkih *1. Of course - work.* Been very busy. Ada-ada je upcoming program, datelin...
    9 months ago
  • B2B-Bride to Be kononnya. - Aku sebenarnya takdak la nak buat entry B2B sangat kan, tak rajin sangat pon nak update pasal bride to be ni tapi memandangkan aku tengah dok survey-survey...
    9 months ago
  • Assalamualaikum Blogger - Oh mai... tak ade angin tak ada ribut tiba-tiba 9 Oktober 2014 aki selongkar punya selongkar punya selongkar dan tertiba macam eh, it that my blog? damn mi...
    9 months ago
  • 146 - You not going to hear anything from me. I guess its time. Harap-harap Mak kasi, then I'll be gone for good.
    1 year ago
  • 24 april - Im gonna miss someone this coming 24th... Org kata kalau jodoh tak kemana Jodoh tu memang tak kemana, tp org yang kemana2 Mcm pokok pisang..tuan dia tanam kt...
    1 year ago
  • berzaman tak online...... - oo ni blog aku..tak sangka ade blog....dulu tak berblog sehari tak senang duduk....tak complete rasa rutin aku....menjak pregnant hr tu...da beranak segala...
    1 year ago
  • Pernah Jumpa Orang Macam Ni? - *Renung-renungkan dan bersihkan hati kita.*
    2 years ago
  • Kaulah oil lamp yang menerangi hidupku - Siapa tak pernah jumpa oil lamp, dia budak Kpop. Well, oil lamp ni dah lama dah. Sejak dari zaman atok you ngan atok i lagi. Malah pernah digunakan hang tu...
    2 years ago
  • Mati - orang kata setiap yang hidup pasti akan mati. tak payah kata manusia atau binatang mahupun tumbuhan, blog ini juga menghampiri mati. parti ...................
    2 years ago
  • Kejadian Yang Tidak Diingini - Pada suatu tengahari yang panas terik, kelihatan beberapa orang ‘abang-abang pejabat’ sedang menuju ke sebuah warung nasik. Dicelah-celah ‘abang-abang pej...
    3 years ago
  • REVIU CINTA 2: MASA - Masa aspek terpenting dalam sesebuah keputusan. Ecewah. Kalau kau tak punya masa, atau kalau kau tak benarkan masa membolehkan kau buat keputusan, kau menz...
    3 years ago
  • 3 June 1990 - Memandangkan semakin hari semakin segan nak update blog dan semakin tak berminat dengan dunia blog ni yang semakin hari semakin membosankan, jadi sempena b...
    3 years ago
  • - Langgar - - Kelakar juga bila anda duduk di sebelah pemandu dalam sebuah kereta yang tingkapnya tertutup rapat. Masa pemandu kereta telanggar ranting pokok atau mungk...
    3 years ago
  • Bila April - Sepatutnya setiap april akan berlaku perkara yang aku tunggu tunggu. Bukan tunggu apa, cuma tunggu apa yang akan terjadi pada hidup aku untuk masa depannya...
    3 years ago