Blog Lanun

  • Hujung Ramadhan - Entri ni terperap dalam draft dari minggu pertama puasa itu hari... dah nak raya baru nak publish.. dasar pemalas kann.. koh koh koh Aku pun tak fa...
    2 days ago
  • Juara!! - *Akhirnya Germany menang Piala Dunia 2014... * *Penantian dah berakhir.* *Hua hua hua* *Lambat plak post..* *koh koh koh*
    2 weeks ago
No posts.
No posts.

SuperCrush

Pelukis Garisan

  • #kosongkosong - Untuk anak dara sekalian, sila ambil tempat masing-masing. Standby untuk cuci pinggan, bancuh air, dan isi balang kuih. Goodluck! :') kiki
    1 day ago
  • Aildilfitri is On The Way... - Already...? I mean, I've just made a post for Ramadhan the other day! I don't know what to say... Is it because I'm an adult that I feel TIME moves so fast?...
    4 days ago
  • Jangan Buat Dia Marah - Selalunya, pada petang Jumaat, adikku Tonah akan mengambil aku dari tempat kerja untuk bawa ku pulang ke rumah. Maklumlah, Tonah ni *driver* aku. Err.. seb...
    6 days ago
  • Ways to Comfort - Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum & Selamat Malam^^ Ada masa, manusia diselubungi perasaan sedih, marah, rajuk dan segala lain perasaan emosi yang...
    1 week ago
  • Ujian Ramadhan - Allahuakbhar. Ujian datang bertimpa-timpa. Please, jangan give-up berdoa.
    1 week ago
  • hapdet!! hapdet!!! - ainur tengah demam, batuk & selesema. bila lunchtime je aku naik cab balik umah nak peluk dia (sementara duit ade lagi nak bayar cab). aku dah ade kete! ak...
    1 week ago
  • An Illustrated-Doodle For Someone Birthday - It might sound odd. But, I've been hiding this girl for many months from people in my life. Because of my own reason and hers. I never knew that after...
    1 week ago
  • Jualan penanda buku raya - Assalamualaikum... Lamanya tak update blog ni. Awatlah dah tak seaktif dulu. Oh ye la...ni semua salah broadband sebab baru berapa hari online tetiba dah s...
    1 week ago
  • Sampul Duit Raya CONTENGCONTENG 2014 - Klik gambar untuk muat turun. Khas untuk semua pembaca blog CONTENG2. Design sampul raya ini boleh dimuat turun di sini. Tiada bayaran dikenakan. Cuma diha...
    1 week ago
  • APO? 3D rayaaaa??? woww amehzing! - Hahaha meghapunye tajuk post nih..Well saje je nak update nih utk bulan rayaaa ni majalah APO ade buat Bumper edition. Haaaa ni promo beberapa pages. haaa ...
    2 weeks ago
  • Photo -
    2 weeks ago
  • Maternity Photoshoot - bulan lepas the photolicious ada buat promosi untuk couple photoshoot di white studio..rm50 untuk setengah jam..jadi cepat-cepat aku whatsup untuk bertan...
    3 weeks ago
  • Puasa Si Miskin VS Puasa Si Kaya - Puasa Si miskin, Sahurnya alas perut, sekadar tuntutan Sunnah. Puasa Si kaya, Sahurnya memenuhkan perut, bimbang kelaparan tak larat melangkah. ...
    3 weeks ago
  • kekasih hati baru - Assalamualaikum.. Semalam selamat sampai my newborn. Barang liabiliti.. tapi semakin menjadi keperluan pada zmn skrg. Memudahkan urusan kerja, dan urusan l...
    5 weeks ago
  • Jom pilih tembikai yang best..! ^^v - _______________________________________ Eheeee.. Aku tak berapa pandai pilih tembikai. Hari tuh nak pergi picnic, aku pilihla (bukan pilih pun tapi a...
    5 weeks ago
  • SUPERCUTE DOLLS # 1 - Assalam alllssss... Haaaa lama giler tak post kat blog Windu soooo much Jom tengok-tengok handmade dolls yang saya buat dengan peeeeenuh kasih sayang ^___...
    1 month ago
  • Wedding Card/Kad Kahwin ( chibidle) - Assalamualaikum hai, hahaha takde kerja. Okay. Blog ni tempat aku kongsi segala benda yang terjadi dalam hidup aku dan juga hasil karya yang merepek yang d...
    2 months ago
  • Ragam Pelajar : Testosteron - Aku : Ok. Apa fungsi hormon yang dirembeskan oleh testis? Pelajar : Mengawal kematangan dan *pemanjangan *testis. Aku : #@#&%*+(?/ Setahu aku, aku ajar...
    2 months ago
  • Komik Kambings - Salam. Kadang kita suka buat benda lagha. Jadi bila bersama kawan2 yg suka buat benda lagha kita rasa terhibur Tapi sampai satu tahap, bila selalu sangat ...
    3 months ago
  • Tempe.. Kacang! je. - Sebulan berjaya tak update blog. Tahniah untuk diri sendiri. Tajuk diatas bukan nak ajo suh buat tempe..eh bukan~ bukan, cuma kalau teringin nak buat temp...
    3 months ago
  • Bakery. - Hi! Megat Isa here! This is the real me? hmm.. okay I personaliti baru dalam blog ni. Confius sekejap kan?*Just ignore the confusion Kita berkenal-kenala...
    4 months ago
  • Pakej Perkahwinan Lengkap 2014 - Assalamualaikum. * robbi yasir walatuasir yakarim* Kepada bakal pengantin yang masih tercari-cari pakej perkahwinan yang lengkap untuk 2014. Saya ada beri...
    5 months ago
  • "Roommate" baru - Perkenalkan "Roommate" baru saya.. Cinta hati saya selepas Allah, Rasul dan kedua ibu bapa saya... Alhamdulillah selamat sudah majlis akad nikah + Perkahwi...
    7 months ago
  • Suspek Tembak Pegawai Bank Ditangkap - "SUSPEK DITAHAN DI SABAH" Semalam negara kita dikejutkan dengan kejadian tembakan pegawai bank oleh pengawal keselamatan bank itu sendiri. Lelaki kejam itu...
    9 months ago
  • GRAPE LOLLIPOP. - Assalamualaikum W.B.T just a moral story. ini Zareen, umur dia 4 tahun(tibai ja), dia baru sahaja khatam iqraq 1. Sehubungan dengan itu, Zaween, yakni ...
    9 months ago
  • Family First - Assalamualaikum... lama tidak berkata-kata, setiap kata mengandungi cerita, cerita yang membuat kita tertanya-tanya, mana perginya hati yang berduka lara....
    11 months ago
  • Setiap Gambar Ada Cerita - Setelah 8 bulan tak kemaskini blog... Bak kata penyanyi kepada lagu Lelaki Tak Guna, Yuna, juga adik angkat kepada penyanyi kepada lagu Lelaki Tak Yuna, G...
    1 year ago
  • Welcoming Baby Edgar! - Just a quick post to say that the parasite in my belly has moved out (regrettably through Cesarean as he stayed breech thanks to cord being around his neck k...
    1 year ago
  • Apek PekHun - Nama gelaran: Apek PekHun Kenapa? Sebab masa kecil dulu tengah nak snap gambar di airport Tiba-tiba seorang apek lalu, dan Click! Bila lepas cuci gambar tu...
    1 year ago
  • Masa kecil dulu (video) - Masa kecil dulu sudah lama tidak diupdate. Mohon maaf jika ada yang menunggu. Kesibukkan melanda bagaikan ombak besar yang deras menghempas pantai.(amboi) ...
    1 year ago
  • Recovery! - Alhamdulillah. :) Hyee bloggg! miss u! its been a while since my blog kena malware detection, and i have no effort to do anything. so, ah haa.. speechless p...
    1 year ago
  • Poster Propaganda - Salam sejahtera para pembaca KAOS! Dah lama laman KAOS! tak dikunjungi pembaca & penulis. Mungkin kesibukan duniawi menganggu perjalanan mengembangkan blog...
    1 year ago

CPU Mereka masuk air

  • b o s s e s - 2.30 pm Saya nak mintak maaf, sampaikan salam maaf saya pada keluarga, suami, isteri, sebab kadang-kadang saya bagi instruction yang affect personal life ...
    4 days ago
  • of recent events. - assalamualaikum. pelik. tahun ni, memang pelik. wait, i think pelik is not the right word.. more like, challenging. i think we all have our own persona...
    6 days ago
  • 958: Pause Jap - Pause japlah eh entry trip Korea. Nak raya dah ni. To be honest, takde rasa excited pun nak raya. Ntah mana pegi semua excitement tu aku pun tatau. Dah dit...
    6 days ago
  • terajang kan - assalamualaikum... selama 2 minggu aku puasa dalam lab sambil buat thesis stress tahu tak ?? gila tak stress tengok orang pun, aku rasa nak terajang duk bua...
    1 week ago
  • Baru pulih dari domam - Shalom? Assalammualaikum masyarakat, wah lama rasanya tak post apa-apa kat sini. Harini rasa pulih sepenuhnya dari demam. Alhamdulillah. Dah 6 hari dah dom...
    1 week ago
  • KETURUNAN - mungkin disebabkan keturunan zombie kampung pisang masih melekat dalam jiwa perasaan sekarang rasa macam nak cekik orang sekarang lebih selesa luah perasaan...
    1 week ago
  • Break. Fast. - Hanna and her very polite attitude. Bagus anak, mama sayang awak! Senang mama nak melantak. Eh.
    3 weeks ago
  • Dah Demam Bola Ke Belum? - Bola bola bo Bola bola bo bo Bola bola bo Bola bo bo bola Kan kita semua gila... **** Tu dia lirik lagu Joe Flizzow #gilabola. Hari-hari duk dengar kat ...
    5 weeks ago
  • Rumah Baru - Actually aku dah beli rumah dekat area Kulim ni, sebab macam nak stay sini so aku beli la sebijik rumah buat aset, mahai bak hang rumah sekarang ni aku bel...
    1 month ago
  • Confession - I honestly don't know how I feel about you, everytime, when I was with you or when I thought about you. I honestly don't. I try to figure out since forever...
    1 month ago
  • 146 - You not going to hear anything from me. I guess its time. Harap-harap Mak kasi, then I'll be gone for good.
    1 month ago
  • Kalau Aku Cikgu - Selepas tamat *internship*, aku tak berniat nak sambung kerja terus. Aku nak jadi *part-time* *deejay**.* Bila mendengar *deejay*, Mama yang mungkin risa...
    2 months ago
  • 24 april - Im gonna miss someone this coming 24th... Org kata kalau jodoh tak kemana Jodoh tu memang tak kemana, tp org yang kemana2 Mcm pokok pisang..tuan dia tanam kt...
    3 months ago
  • Bapak dan Irda yang epic - I have a dad. Of course i have a dad takkan pulak terlahir dari buluh betung cucuklah ditelapak kakinya. And daddyku diberi nama bapak. Sebab ada darah j...
    4 months ago
  • berzaman tak online...... - oo ni blog aku..tak sangka ade blog....dulu tak berblog sehari tak senang duduk....tak complete rasa rutin aku....menjak pregnant hr tu...da beranak segala...
    7 months ago
  • Pernah Jumpa Orang Macam Ni? - *Renung-renungkan dan bersihkan hati kita.*
    1 year ago
  • Kaulah oil lamp yang menerangi hidupku - Siapa tak pernah jumpa oil lamp, dia budak Kpop. Well, oil lamp ni dah lama dah. Sejak dari zaman atok you ngan atok i lagi. Malah pernah digunakan hang tu...
    1 year ago
  • Mati - orang kata setiap yang hidup pasti akan mati. tak payah kata manusia atau binatang mahupun tumbuhan, blog ini juga menghampiri mati. parti ...................
    1 year ago
  • Kejadian Yang Tidak Diingini - Pada suatu tengahari yang panas terik, kelihatan beberapa orang ‘abang-abang pejabat’ sedang menuju ke sebuah warung nasik. Dicelah-celah ‘abang-abang pej...
    2 years ago
  • REVIU CINTA 2: MASA - Masa aspek terpenting dalam sesebuah keputusan. Ecewah. Kalau kau tak punya masa, atau kalau kau tak benarkan masa membolehkan kau buat keputusan, kau menz...
    2 years ago
  • 3 June 1990 - Memandangkan semakin hari semakin segan nak update blog dan semakin tak berminat dengan dunia blog ni yang semakin hari semakin membosankan, jadi sempena b...
    2 years ago
  • - Langgar - - Kelakar juga bila anda duduk di sebelah pemandu dalam sebuah kereta yang tingkapnya tertutup rapat. Masa pemandu kereta telanggar ranting pokok atau mungk...
    2 years ago
  • Bila April - Sepatutnya setiap april akan berlaku perkara yang aku tunggu tunggu. Bukan tunggu apa, cuma tunggu apa yang akan terjadi pada hidup aku untuk masa depannya...
    2 years ago
  • ~salam sepi~ - bila aku cuba mencoret setelah hampir setahun... mampukah?? warghhhh.... like my miserable life. kenapa tiba2 aku mencoret setelah menyepi. kalu ad istilah...
    2 years ago
  • happy belated birthday, blog :P - selamat ulang tahun ke... ke... tiga kot untuk blog ni. ngeee ^^ kesian blog di biar bersawang. taik cicak pun aku tengok dah banyak. ok, ni tipu. pfffttt...
    2 years ago
  • Musuh. - Sejujurnya aku tiada musuh.Dan sepertinya ada yang ingin bermusuh dengan diri ini.Ya tak semua senang berkawan dengan kita dan semestinya aku tahu itu.Mema...
    2 years ago