Blog Lanun

  • Tajuk tak sempat fikir... - Tahukah korang, Kalau korang bulan seleburiti, Twitter ibarat korang bercakap sengsorang macam orang tak dak kehidupan dan pedoman. Koff... Nasib baik a...
    2 weeks ago
  • Juara!! - *Akhirnya Germany menang Piala Dunia 2014... * *Penantian dah berakhir.* *Hua hua hua* *Lambat plak post..* *koh koh koh*
    2 months ago
No posts.
No posts.

SuperCrush

Pelukis Garisan

  • warming up. - started new job. not much changes here, except of course, HUGE renovation of level 2 smm. nice office, i like this better than midvalley. everyone from th...
    2 days ago
  • Senarai Contest Meneka Jantina Anak MIJ - terima kasih kepada rakan-rakan yang sokong Contest Meneka Jantin Anak Merahitujambu.aku akan sertakan senarai yang meneka betul aja..yang meneka lelaki ...
    2 days ago
  • Explore: Shah Alam, Peace Yooo! | Taman Botani Negara - Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum & Selamat Tengahari^^ After makan tengahari di *Seksyen 2*, ary zasss ke Taman Botani Negara. *Landmark:* Bukit ...
    2 days ago
  • Abah - Aku akhirnya diberi kebenaran untuk memandu sendiri ke tempat kerja. Maklumlah hari ni kan cuti hari Malaysia. Aku pula perlu ke tempat kerja atas sedikit ...
    5 days ago
  • Hilang - Salam.. hilang apa? Hilang la.. hilang. ada sesuatu yg hilang. oh.. saya cuba cari. saya dpat cari. yup, mmg jumpa. yahoo . saya terima, seperti biasa. nam...
    1 week ago
  • Rasa nak makan benda pelik - hari - hari makan nasi kekadang boring jugakkan? nak dijadikan cerita satu hari tu aku teringin sangat nak makan megi kari dengan roti bakar letak jem str...
    1 week ago
  • Ink Splash Challenge - Hi, I'm Hafiy I was ink tagged splashed by Empire State of cEro to take on the Spilled Ink Challenge... (few hours ago) It is aiming for more people to know...
    2 weeks ago
  • 10 books challenge! - Korang ade kene tag ke dekat FB tu pasai 10 books that influenced life emkorang tu? Aku kene la tag tp tk tulis2 dekat FB.. tak dan bak ang. Sambil2 crik m...
    2 weeks ago
  • bila sel sel otak mula berhubung - aku tak jawab soalan ni. sebab terdiam memikirkan kelogikan dia. haha -..-"
    2 weeks ago
  • Mesej Dari Pembuli - Sekolah dulu lazimnya terdiri daripada 3 golongan: Golongan pembuli Golongan dibuli Golongan neutral Sekolah sekarang? Malas gua nak *list.* Gua dulu pern...
    2 weeks ago
  • Tips Mengharumkan Malam Mu - PRODUK REVIEW: Ahaks! Pertama kali saya mencuba 1 produk yang sebenarnya dah lama ada dekat pasaran. Selama ni jadi silent seeker je pasal produk ni. ...
    4 weeks ago
  • RM2.50 je - Apesal entah makin hari makin malas nak update blog ni. Kalau dulu bukan main laju je menaip. Hah mungkin sebab terlalu fokus kat instagram kot. Tahun ni a...
    4 weeks ago
  • Studio Tengku Puteri - Masa untuk bertukar...!! setelah beberapa tahun tak tukar fb cover.. hehehe... satu benda tak boleh tukar, nama page aku... camne nak tukar ?? rasa macam ...
    4 weeks ago
  • TOTO! - Pernah dengar nama 'TOTO'? TOTO ni sebenarnya jenama tilam. Disebabkan jenama TOTO sudah terlalu sinonim dengan tilam, jadi kami panggil tilam sebagai TOTO...
    5 weeks ago
  • DOODLE: KNOWLEDGE IS POWER! - Assalamualaikum... Lamanya tak update blog (cesss.. tulah ayat ngko tiap kali update blog. Pemalas!) Dah jarang menulis ni dah terkial-kial nak taip panja...
    5 weeks ago
  • Portrait-Caricature for A Team! - Thanks dear Marina for your order :). Enjoy!
    1 month ago
  • What I Learn From The Fault In Our Stars - I've dated with "The Fault in Our Stars" and someone asks me what I learn from this movie. And, I give her three lessons I take.  1) I love how a depress ...
    1 month ago
  • Photo -
    2 months ago
  • Jom pilih tembikai yang best..! ^^v - _______________________________________ Eheeee.. Aku tak berapa pandai pilih tembikai. Hari tuh nak pergi picnic, aku pilihla (bukan pilih pun tapi a...
    3 months ago
  • Wedding Card/Kad Kahwin ( chibidle) - Assalamualaikum hai, hahaha takde kerja. Okay. Blog ni tempat aku kongsi segala benda yang terjadi dalam hidup aku dan juga hasil karya yang merepek yang d...
    4 months ago
  • Komik Kambings - Salam. Kadang kita suka buat benda lagha. Jadi bila bersama kawan2 yg suka buat benda lagha kita rasa terhibur Tapi sampai satu tahap, bila selalu sangat ...
    5 months ago
  • Tempe.. Kacang! je. - Sebulan berjaya tak update blog. Tahniah untuk diri sendiri. Tajuk diatas bukan nak ajo suh buat tempe..eh bukan~ bukan, cuma kalau teringin nak buat temp...
    5 months ago
  • Bakery. - Hi! Megat Isa here! This is the real me? hmm.. okay I personaliti baru dalam blog ni. Confius sekejap kan?*Just ignore the confusion Kita berkenal-kenala...
    6 months ago
  • Suspek Tembak Pegawai Bank Ditangkap - "SUSPEK DITAHAN DI SABAH" Semalam negara kita dikejutkan dengan kejadian tembakan pegawai bank oleh pengawal keselamatan bank itu sendiri. Lelaki kejam itu...
    10 months ago
  • GRAPE LOLLIPOP. - Assalamualaikum W.B.T just a moral story. ini Zareen, umur dia 4 tahun(tibai ja), dia baru sahaja khatam iqraq 1. Sehubungan dengan itu, Zaween, yakni ...
    11 months ago
  • Family First - Assalamualaikum... lama tidak berkata-kata, setiap kata mengandungi cerita, cerita yang membuat kita tertanya-tanya, mana perginya hati yang berduka lara....
    1 year ago
  • Setiap Gambar Ada Cerita - Setelah 8 bulan tak kemaskini blog... Bak kata penyanyi kepada lagu Lelaki Tak Guna, Yuna, juga adik angkat kepada penyanyi kepada lagu Lelaki Tak Yuna, G...
    1 year ago
  • Welcoming Baby Edgar! - Just a quick post to say that the parasite in my belly has moved out (regrettably through Cesarean as he stayed breech thanks to cord being around his neck k...
    1 year ago
  • Apek PekHun - Nama gelaran: Apek PekHun Kenapa? Sebab masa kecil dulu tengah nak snap gambar di airport Tiba-tiba seorang apek lalu, dan Click! Bila lepas cuci gambar tu...
    1 year ago
  • Masa kecil dulu (video) - Masa kecil dulu sudah lama tidak diupdate. Mohon maaf jika ada yang menunggu. Kesibukkan melanda bagaikan ombak besar yang deras menghempas pantai.(amboi) ...
    1 year ago
  • Recovery! - Alhamdulillah. :) Hyee bloggg! miss u! its been a while since my blog kena malware detection, and i have no effort to do anything. so, ah haa.. speechless p...
    1 year ago
  • Poster Propaganda - Salam sejahtera para pembaca KAOS! Dah lama laman KAOS! tak dikunjungi pembaca & penulis. Mungkin kesibukan duniawi menganggu perjalanan mengembangkan blog...
    1 year ago

CPU Mereka masuk air

  • Sepagi Sehari Semalam Di Taiping - Salam perak aman jaya. Haritu... hmmm. ni kisah minggu lepas punya. Sehari weh kat taiping , rugi kalo tak shoot. Cadangnye memang nak teman member kelas...
    7 hours ago
  • kebahagiaan - assalamualaikum... Disebabkan, ni last sem kami semua bersama-sama, aku rasa aku nak buat diari sampai final exam *kalau rajin* dan aku rasa, semester ni l...
    1 day ago
  • Sharp Plasmacluster Air Purifier Review - assalamualaikum! as a stay-at-home mom, one of the many things i penat buat masa cleaning up the house, it's sweeping, dusting, and vacuuming. our home is...
    2 days ago
  • 962: Ke Korea Ke Kite! Part 5 (b) - Hahahaha! Ade plak (b) eh. Yelah sebab hari yang sama. Ok sambung bahagian yang tertinggal iaitu: 2. Visit Itawon Mosque 3. Nonton live performance show "...
    2 days ago
  • Jari Telunjuk Monica dan Penyelesaian Ustaz - Aku percaya yang semua orang pernah ada kawan yang comot. Kalau tak pernah, maknanya kau lah orangnya. Okay. Dulu masa sekolah agama, ada seorang budak pe...
    4 weeks ago
  • Bekas ! - Ex (Bekas Boyfriend bukan Bekas Tupperware) buat open house... datang rumah Ex... jumpa Ex... Ex bisik... 'Aku nak kau balik'... Dalam hati cakap... dia ...
    1 month ago
  • b o s s e s - 2.30 pm Saya nak mintak maaf, sampaikan salam maaf saya pada keluarga, suami, isteri, sebab kadang-kadang saya bagi instruction yang affect personal life ...
    1 month ago
  • Break. Fast. - Hanna and her very polite attitude. Bagus anak, mama sayang awak! Senang mama nak melantak. Eh.
    2 months ago
  • Dah Demam Bola Ke Belum? - Bola bola bo Bola bola bo bo Bola bola bo Bola bo bo bola Kan kita semua gila... **** Tu dia lirik lagu Joe Flizzow #gilabola. Hari-hari duk dengar kat ...
    3 months ago
  • Rumah Baru - Actually aku dah beli rumah dekat area Kulim ni, sebab macam nak stay sini so aku beli la sebijik rumah buat aset, mahai bak hang rumah sekarang ni aku bel...
    3 months ago
  • Confession - I honestly don't know how I feel about you, everytime, when I was with you or when I thought about you. I honestly don't. I try to figure out since forever...
    3 months ago
  • 146 - You not going to hear anything from me. I guess its time. Harap-harap Mak kasi, then I'll be gone for good.
    3 months ago
  • 24 april - Im gonna miss someone this coming 24th... Org kata kalau jodoh tak kemana Jodoh tu memang tak kemana, tp org yang kemana2 Mcm pokok pisang..tuan dia tanam kt...
    5 months ago
  • Bapak dan Irda yang epic - I have a dad. Of course i have a dad takkan pulak terlahir dari buluh betung cucuklah ditelapak kakinya. And daddyku diberi nama bapak. Sebab ada darah j...
    5 months ago
  • berzaman tak online...... - oo ni blog aku..tak sangka ade blog....dulu tak berblog sehari tak senang duduk....tak complete rasa rutin aku....menjak pregnant hr tu...da beranak segala...
    9 months ago
  • Pernah Jumpa Orang Macam Ni? - *Renung-renungkan dan bersihkan hati kita.*
    1 year ago
  • Kaulah oil lamp yang menerangi hidupku - Siapa tak pernah jumpa oil lamp, dia budak Kpop. Well, oil lamp ni dah lama dah. Sejak dari zaman atok you ngan atok i lagi. Malah pernah digunakan hang tu...
    1 year ago
  • Mati - orang kata setiap yang hidup pasti akan mati. tak payah kata manusia atau binatang mahupun tumbuhan, blog ini juga menghampiri mati. parti ...................
    1 year ago
  • Kejadian Yang Tidak Diingini - Pada suatu tengahari yang panas terik, kelihatan beberapa orang ‘abang-abang pejabat’ sedang menuju ke sebuah warung nasik. Dicelah-celah ‘abang-abang pej...
    2 years ago
  • REVIU CINTA 2: MASA - Masa aspek terpenting dalam sesebuah keputusan. Ecewah. Kalau kau tak punya masa, atau kalau kau tak benarkan masa membolehkan kau buat keputusan, kau menz...
    2 years ago
  • 3 June 1990 - Memandangkan semakin hari semakin segan nak update blog dan semakin tak berminat dengan dunia blog ni yang semakin hari semakin membosankan, jadi sempena b...
    2 years ago
  • - Langgar - - Kelakar juga bila anda duduk di sebelah pemandu dalam sebuah kereta yang tingkapnya tertutup rapat. Masa pemandu kereta telanggar ranting pokok atau mungk...
    2 years ago
  • Bila April - Sepatutnya setiap april akan berlaku perkara yang aku tunggu tunggu. Bukan tunggu apa, cuma tunggu apa yang akan terjadi pada hidup aku untuk masa depannya...
    2 years ago
  • ~salam sepi~ - bila aku cuba mencoret setelah hampir setahun... mampukah?? warghhhh.... like my miserable life. kenapa tiba2 aku mencoret setelah menyepi. kalu ad istilah...
    2 years ago
  • happy belated birthday, blog :P - selamat ulang tahun ke... ke... tiga kot untuk blog ni. ngeee ^^ kesian blog di biar bersawang. taik cicak pun aku tengok dah banyak. ok, ni tipu. pfffttt...
    2 years ago
  • Musuh. - Sejujurnya aku tiada musuh.Dan sepertinya ada yang ingin bermusuh dengan diri ini.Ya tak semua senang berkawan dengan kita dan semestinya aku tahu itu.Mema...
    2 years ago