Blog Lanun

  • Pesan Teacher - Semalam, aku cuti. demam plak tu. Jadi aku bawak Mem Kecik ke klinik ambik ubat. Dalam perjalanan balik, sempat gak laa singgah Petronas beli air untuk masin...
    18 hours ago
  • Juara!! - *Akhirnya Germany menang Piala Dunia 2014... * *Penantian dah berakhir.* *Hua hua hua* *Lambat plak post..* *koh koh koh*
    7 months ago
No posts.
No posts.

SuperCrush

Pelukis Garisan

CPU Mereka masuk air

  • Getaway - Assalamualaikum~ It was a few days before chinese new year's holiday when mom, my aunt, nadrah and i went to Terengganu for a bit of a getaway. My mom's ...
    2 days ago
  • awkward gila - assalamualikum... bila dah terbiasa banyak cakap tetiba, kena jadi 'pendiam' rasa macam bukan jadi diri sendiri nak cakap lebih-lebih, kang kata busy body d...
    2 days ago
  • Layang-Layang Terputus Tali - Aku adalah juga cita-cita nak jadi penulis. Aku teringin nak tengok buku aku kat rak Kinokuniya. Bila buku aku dah diterbitkan nanti, aku akan tunggu di t...
    2 weeks ago
  • Sakura Candy - Sakura Candy Beucure Assalamualaikum Bayangkan korang kemam gula gula yang sedap tu.larut dalam mulut.Tiba tiba selepas seminggu kulit jadi cerah,awet mud...
    2 weeks ago
  • - Kadang orang cuma buka ruang untuk lihat sisi kita masa gembira, masa gelak tawa, masa senang. Tapi tak ramai yang sudi disisi kita waktu sedih, waktu ter...
    2 weeks ago
  • 967: Sawadikap : Berdua Lebih Baik Trip - Day 1 - Salam semua! Sebelum start, saje nak mukadimah dengan perkara yang takde kaitan. Aku rasa kan kita semua ade je kenal dengan orang yang tak kisah nak menj...
    4 weeks ago
  • ‪#‎IpohKreative - Shalom masyarakat. Assalammualaikum masyarakat. Aku nak promote satu event underground kat ipoh ni. Bagi aku remaja patut pergi sebab banyak input kome akan...
    5 weeks ago
  • J'adore - Yes, i adore him! He is a writer. Kalau boleh, nak ada semua novel, buku-buku tulisan beliau Marwilis Hj Yusof
    1 month ago
  • Muka Putih Tangan Hitam ! - siapa x sakit hati dengar kalau ada orang tegur *Muka Putih Tangan Hitam !* first time tengok iklan *D'herbs* ni, terus sentap ok ! sebab aku pun insan ins...
    2 months ago
  • Darah kacukan mermaid - Hello semua. Kita bertemu kembali setelah 9 bulan. Ini sememangnya tempoh yang diperlukan untuk melahirkan sebuah entry. Satu hari i type satu perkataan. C...
    3 months ago
  • Randomly Random 9. - Well well well. Akhirnya jumpa jugak jalan pulang ke blog sendiri …kihkihkih *1. Of course - work.* Been very busy. Ada-ada je upcoming program, datelin...
    4 months ago
  • B2B-Bride to Be kononnya. - Aku sebenarnya takdak la nak buat entry B2B sangat kan, tak rajin sangat pon nak update pasal bride to be ni tapi memandangkan aku tengah dok survey-survey...
    4 months ago
  • Assalamualaikum Blogger - Oh mai... tak ade angin tak ada ribut tiba-tiba 9 Oktober 2014 aki selongkar punya selongkar punya selongkar dan tertiba macam eh, it that my blog? damn mi...
    4 months ago
  • 146 - You not going to hear anything from me. I guess its time. Harap-harap Mak kasi, then I'll be gone for good.
    9 months ago
  • 24 april - Im gonna miss someone this coming 24th... Org kata kalau jodoh tak kemana Jodoh tu memang tak kemana, tp org yang kemana2 Mcm pokok pisang..tuan dia tanam kt...
    10 months ago
  • berzaman tak online...... - oo ni blog aku..tak sangka ade blog....dulu tak berblog sehari tak senang duduk....tak complete rasa rutin aku....menjak pregnant hr tu...da beranak segala...
    1 year ago
  • Pernah Jumpa Orang Macam Ni? - *Renung-renungkan dan bersihkan hati kita.*
    1 year ago
  • Kaulah oil lamp yang menerangi hidupku - Siapa tak pernah jumpa oil lamp, dia budak Kpop. Well, oil lamp ni dah lama dah. Sejak dari zaman atok you ngan atok i lagi. Malah pernah digunakan hang tu...
    1 year ago
  • Mati - orang kata setiap yang hidup pasti akan mati. tak payah kata manusia atau binatang mahupun tumbuhan, blog ini juga menghampiri mati. parti ...................
    1 year ago
  • Kejadian Yang Tidak Diingini - Pada suatu tengahari yang panas terik, kelihatan beberapa orang ‘abang-abang pejabat’ sedang menuju ke sebuah warung nasik. Dicelah-celah ‘abang-abang pej...
    2 years ago
  • REVIU CINTA 2: MASA - Masa aspek terpenting dalam sesebuah keputusan. Ecewah. Kalau kau tak punya masa, atau kalau kau tak benarkan masa membolehkan kau buat keputusan, kau menz...
    2 years ago
  • 3 June 1990 - Memandangkan semakin hari semakin segan nak update blog dan semakin tak berminat dengan dunia blog ni yang semakin hari semakin membosankan, jadi sempena b...
    2 years ago
  • - Langgar - - Kelakar juga bila anda duduk di sebelah pemandu dalam sebuah kereta yang tingkapnya tertutup rapat. Masa pemandu kereta telanggar ranting pokok atau mungk...
    2 years ago
  • Bila April - Sepatutnya setiap april akan berlaku perkara yang aku tunggu tunggu. Bukan tunggu apa, cuma tunggu apa yang akan terjadi pada hidup aku untuk masa depannya...
    2 years ago