Blog Lanun

  • Semut - Mem Kecik ucap Selamat Hari Raya.. dia kabo dah lambat sangat nak ucap selamat hari raya so Ayong dia suruh dia ucapkan Selamat Hari Raya supaya Ayong dia b...
    1 week ago
  • Juara!! - *Akhirnya Germany menang Piala Dunia 2014... * *Penantian dah berakhir.* *Hua hua hua* *Lambat plak post..* *koh koh koh*
    1 month ago
No posts.
No posts.

SuperCrush

CPU Mereka masuk air

  • Tips Membeli Air Conditioner Dari Lazadadadadada - Shalom masyarakat. sejak dua menjak ni mesti ada terfikir nak beli aircond kan ? sebab bahang melampau dua tiga harini. Sini Aku nak share tips untuk beli ...
    15 hours ago
  • Jari Telunjuk Monica dan Penyelesaian Ustaz - Aku percaya yang semua orang pernah ada kawan yang comot. Kalau tak pernah, maknanya kau lah orangnya. Okay. Dulu masa sekolah agama, ada seorang budak pe...
    1 week ago
  • wudhu' - aka wuduk, wudu', air semayang assalamualaikum dearies! alhamdulillah, a few years ago masa i bergiat aktif join usrah groups, i was blessed with the opp...
    2 weeks ago
  • walimah cik minoh - assalamualaikum... hari raya ke 3, majlis walimah cik minoh masa majlis ni, cik minoh tak pakai niqob, sebab ' ada tentangan' hahaha, lawak pula bila aku ...
    2 weeks ago
  • Bekas ! - Ex (Bekas Boyfriend bukan Bekas Tupperware) buat open house... datang rumah Ex... jumpa Ex... Ex bisik... 'Aku nak kau balik'... Dalam hati cakap... dia ...
    2 weeks ago
  • 959: Ke Korea Ke Kite! Part 3 - Ok sambung! Sebelum tu, Selamat Hari Raya! Lepas dah berjalan berbatu tu, masanya untuk lunch la kan. Tajuk makanan untuk lunch pada hari ini adalah korean...
    2 weeks ago
  • b o s s e s - 2.30 pm Saya nak mintak maaf, sampaikan salam maaf saya pada keluarga, suami, isteri, sebab kadang-kadang saya bagi instruction yang affect personal life ...
    4 weeks ago
  • Break. Fast. - Hanna and her very polite attitude. Bagus anak, mama sayang awak! Senang mama nak melantak. Eh.
    1 month ago
  • Dah Demam Bola Ke Belum? - Bola bola bo Bola bola bo bo Bola bola bo Bola bo bo bola Kan kita semua gila... **** Tu dia lirik lagu Joe Flizzow #gilabola. Hari-hari duk dengar kat ...
    2 months ago
  • Rumah Baru - Actually aku dah beli rumah dekat area Kulim ni, sebab macam nak stay sini so aku beli la sebijik rumah buat aset, mahai bak hang rumah sekarang ni aku bel...
    2 months ago
  • Confession - I honestly don't know how I feel about you, everytime, when I was with you or when I thought about you. I honestly don't. I try to figure out since forever...
    2 months ago
  • 146 - You not going to hear anything from me. I guess its time. Harap-harap Mak kasi, then I'll be gone for good.
    2 months ago
  • 24 april - Im gonna miss someone this coming 24th... Org kata kalau jodoh tak kemana Jodoh tu memang tak kemana, tp org yang kemana2 Mcm pokok pisang..tuan dia tanam kt...
    4 months ago
  • Bapak dan Irda yang epic - I have a dad. Of course i have a dad takkan pulak terlahir dari buluh betung cucuklah ditelapak kakinya. And daddyku diberi nama bapak. Sebab ada darah j...
    5 months ago
  • berzaman tak online...... - oo ni blog aku..tak sangka ade blog....dulu tak berblog sehari tak senang duduk....tak complete rasa rutin aku....menjak pregnant hr tu...da beranak segala...
    8 months ago
  • Pernah Jumpa Orang Macam Ni? - *Renung-renungkan dan bersihkan hati kita.*
    1 year ago
  • Kaulah oil lamp yang menerangi hidupku - Siapa tak pernah jumpa oil lamp, dia budak Kpop. Well, oil lamp ni dah lama dah. Sejak dari zaman atok you ngan atok i lagi. Malah pernah digunakan hang tu...
    1 year ago
  • Mati - orang kata setiap yang hidup pasti akan mati. tak payah kata manusia atau binatang mahupun tumbuhan, blog ini juga menghampiri mati. parti ...................
    1 year ago
  • Kejadian Yang Tidak Diingini - Pada suatu tengahari yang panas terik, kelihatan beberapa orang ‘abang-abang pejabat’ sedang menuju ke sebuah warung nasik. Dicelah-celah ‘abang-abang pej...
    2 years ago
  • REVIU CINTA 2: MASA - Masa aspek terpenting dalam sesebuah keputusan. Ecewah. Kalau kau tak punya masa, atau kalau kau tak benarkan masa membolehkan kau buat keputusan, kau menz...
    2 years ago
  • 3 June 1990 - Memandangkan semakin hari semakin segan nak update blog dan semakin tak berminat dengan dunia blog ni yang semakin hari semakin membosankan, jadi sempena b...
    2 years ago
  • - Langgar - - Kelakar juga bila anda duduk di sebelah pemandu dalam sebuah kereta yang tingkapnya tertutup rapat. Masa pemandu kereta telanggar ranting pokok atau mungk...
    2 years ago
  • Bila April - Sepatutnya setiap april akan berlaku perkara yang aku tunggu tunggu. Bukan tunggu apa, cuma tunggu apa yang akan terjadi pada hidup aku untuk masa depannya...
    2 years ago
  • ~salam sepi~ - bila aku cuba mencoret setelah hampir setahun... mampukah?? warghhhh.... like my miserable life. kenapa tiba2 aku mencoret setelah menyepi. kalu ad istilah...
    2 years ago
  • happy belated birthday, blog :P - selamat ulang tahun ke... ke... tiga kot untuk blog ni. ngeee ^^ kesian blog di biar bersawang. taik cicak pun aku tengok dah banyak. ok, ni tipu. pfffttt...
    2 years ago
  • Musuh. - Sejujurnya aku tiada musuh.Dan sepertinya ada yang ingin bermusuh dengan diri ini.Ya tak semua senang berkawan dengan kita dan semestinya aku tahu itu.Mema...
    2 years ago