Blog Lanun

No posts.
No posts.

SuperCrush

  • Flowers - Seusia aku 28 tahun ni, baru sekali aku dapat bunga. Itu pun dari umi. Masa konvo dulu. Kenapa tak pernah dapat bunga, sebab aku bercinta time belajar. Bud...
    10 hours ago
  • UPDATE SEPANTAS KILAT... ZASS.. !! - *Hmm.. sebenarnya takde benda nak cerita pun, huhuhu. Apatah lagi nak berblogging. Ya, sudah tidak mampu nak aktif macam dulu lagi. Jadi sebab tadak apa na...
    4 months ago
  • Pendar Ratna, Amna Shark dan Sucomi - Post kali ini, aku akan bercerita mengenai Pendar Ratna, Amna Shark, dan Sucomi. Namun aku akan ketepikan soal pengenalan apa itu Pendar Ratna, atau Suc...
    4 weeks ago
  • Diari Suami Isteri 5 - Bismillahi Rahmani Rahim Serius orang lain semua tak pakai payung, padahal panas terik.. Kulit diorang memang dah evolusi lagi tebal sikit ko...
    7 months ago
  • Harga sebuah kesihatan - Sebulan yang lepas, aku berkunjung ke salah satu hospital terkenal di ibu negara, atas sebab-sebab kesihatan, bukan melawat orang sakit, aku sendiri yang...
    4 weeks ago
  • Lelaki Dalam Cermin. - Salam. Masih tiada komik hari ini. Rabu terakhir bulan Mac, jadi termaktublah bahawa bulan Mac 2017 adalah bulan tanpa komik di blog cErolian. Jangan r...
    17 hours ago
  • Demi Mu - “Buat apa beli buku? Bukan boleh kenyang pun.” Tak tahu ke yang buku ialah makanan untuk minda dan jiwa (bagi sesetengah orang macam aku)? Kalau dah minat,...
    3 months ago
  • Abang - Dalam bulan Ogos kot, dapat balik kerja awal, sementara tunggu maghrib tengok la drama Sayangku Kapten Mukriz. Aku tak kisah sangat dengan percintaan ant...
    3 months ago
  • Cara Buat Duit Dengan Mudah (DIJAMIN!) - Hey guys! Sejak bila aku jadi agen MLM ni? Kahkahkah! Mana ada, aku bukan dah join MLM atau skim cepat kaya atau yang sama waktu dengannya. Aku nak bagi ti...
    2 weeks ago

Pelukis Garisan

CPU Mereka masuk air